Chorizosmör eller hur du pimpar din grillning.

Vilka dagar vi har haft på ön! Bilden ovan är från Ormskär/Brunskär i Stockholms södra skärgård, fantastiskt!
Väldigt oroande med denna torka dock…

Slänger bara in ett snabbt tips på ett riktigt gott smör till grillat kött, fisk eller grönsaker.

Chorizosmör

200 g rå, stark chorizo
200 g rumsvarmt smör
Ca 1/2 msk pressad citron
Salt & peppar

Stek chorizon tills genomstekt. Dra av skinnet och finhacka korvarna.
Häll ev steksky över smöret så du får med all smak, blanda ihop alla ingredienser. Jag vispade även upp smöret för att få det lite fluffigare.
Servera till valfritt grillat. Jag serverade beer can chicken.

Ha det gott och glöm inte solskydd och vätska i denna värme!

Kärlek,
Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *